قالب فایل(ورد) لینک دالنود پایین صفحه تعداد صفحه:13 بخشی از متن اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود. از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه هاي بومي مصرف مي شود،پارامترهاي كيفي استانداردي به عنوان راهنم .
هر چی که بخوای نخود ,بازار ,اصلاح ,بازار پسندی ,برای کیفیت ,اصلاح برای ,درباره اصلاح ,تحقیق درباره ,تحقیق درباره اصلاح منبع
درباره این سایت