تحقیق درباره اصلاح برای کیفیت و بازار پسندی

قالب فایل(ورد) لینک دالنود پایین صفحه تعداد صفحه:13 بخشی از متن اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود. از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه هاي بومي مصرف مي شود،پارامترهاي كيفي استانداردي به عنوان راهنم .

دریافت فایل


هر چی که بخوای نخود ,بازار ,اصلاح ,بازار پسندی ,برای کیفیت ,اصلاح برای ,درباره اصلاح ,تحقیق درباره ,تحقیق درباره اصلاح منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بیا تو دانلود2 کار اینترنتی پاره وقت دختر شماره۷ نرخ روز هزینه ی اجرای سقف شیروانی معجزه آسا ۲۰۱۹ زندگی moviedoc